В Міненерго сподіваються, що аварійні відключення скоро закінчаться

Грaфіки aвaрійниx відключeнь, зaстoсoвaні у вівтoрoк чeрeз виxід із лaду oблaднaння нa oднoму з eнeргooб'єктів, нaйближчим иной раз буде скасовано, повідомила заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук.

"Наші енергетики намагалися якнайшвидше иметь следствием до ладу енергообладнання, вже с налету воно в роботі, налагоджуються останні технологічні процеси", — сказала вона в ефірі каналу "Ми-Україна". 

Вслед за її словами, остаточне повернення обладнання в енергосистему дасть змогу скасувати графіки аварійних відключень і повернутися вплоть до погодинних.

Як повідомлялося, нате 16 липня от вихід із ладу обладнання возьми одному з енергооб'єктів і високе споживання, "Укренерго" ввела сверху всю добу відключення одночасно чотирьох черг, що означає одночасне знеструмлення прежде 70% споживачів. Пізніше в семи областях — Харківській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській — із 10-ї ранку, поступово було введено графіки аварійних відключень. Ближче предварительно вечора обленерго в Полтавській і Сумській областях повідомили ради впровадження в областях спецграфіків аварійних вимкнень, які запроваджуються из-за спецкомандою "Укренерго" в целях розвантаження енергосистеми у значних обсягах та сверху виконання яких дають лише 3 хвилини, получи відміну від графіка аварійних вимкнень, дескать на виконання команди є 15 хв. Повідомити споживачам относительно тривалість знеструмлення рядом застосуванні СГАВ неможливо.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.